ARHIVA VESTI
     
 
„Magna Seating“ raščišćava „đubre“ iz dvorišta. Manfred Koller smenjen, radost u pogonima i nada da dolazi neko normalan da fabrici donese mir i poslovne uspehe.

„Magna Seating“ počistila Manfreda Kollera




Odžaci, 08.11.2022.

Radosna vest za radnike „Magna Seating“ je došla sa fabričkog razglasa i ona glasi: „ generalni direktor Manfred Koller je smenjen „ tačnije „napušta nas.“

Vest je sa radošču prihvaćena od strane većine radnika ali se nisu obradovali čelnici lokalnog Samostalnog sindikata tekstila, kože i obuće. (SSTKO)

Puče ljubav između Kollera i samostalke, sindikalnoj prostituciji je došao kraj.

Ova smena je za Industrijski sindikat Srbije željena i dugo očekivana vest i nadamo se da su sva naša obrtaćanja i krivične prijave koje smo pokrenuli protiv Kollera, ne „Magne Seating“ , doprinela da „svilen gajtan“ oko vrata Kollera isporuči drugi čovek „Magna Evropa“ zadužen za proizvodnju i finansije.

Koller mali „naci“ u pokušaju je u potpunosti razorio poslovno i socijalno tkivo „ Magna Seating“, uz punu podršku predsednika SSTKO Radojka Jovanovića koji je malog „nacija“ nagradio priznanjem „27. april“ za šta?!. Verovatno za sve svinjarije koje je Koller u ime Magne sproveo prema radnicima i aktivistima Industrijskog sindikata Srbije.

Industrijski sindikat Srbije je skupo platio bahatost Kollera, ali nije on jedini, ima Koller i svoje pobornike u višim strukturama „Magna Evrope“. Šta je sa Mendi Stocer, kada će ona da odgovara za podršku Kolleru?

Industrijski sindikat Srbije se obratio novom rukovodstvu, predlažući sastanak sa jednom tačkom dnevnog reda: Kako dalje za dobrobit radnika i „Magna Seating“.


 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"