„Manga Seating“ Odžaci nastavlja sa glupiranjem i ruganjem pravosudnom sistemu Srbije. Odbačena krivična prijava koju je „Magna Seating“ podnela protiv čelnika Industrijskog sindikata Srbije.

Magna foliranti

Beograd, 16.08.2022.
Magna foliranti i prevaranti oličeni kroz čelne ljude „Magna Seating“ nastavljaju poigravanje sa pravosudnim sistemom Srbije a najbolja potvrda za ovu konstataciju je Rešenje Osnovnog javnog tužilaštva iz Sombora kojim se odbacuje krivična prijava „Magna Seating“ zbog krivičnog dela falsifikovanja a protiv Dragana Matića predsednika Industrijskog sindikata Srbije i Bogdana Stojkovića predsednika Industrijskog sindikata „Magna Seating“ Odžaci.

Detaljnije

„Magna Seating“ nastavlja sa obespravljenjem radnika. Godišnji odmori od pet dana kao nagrada za radnike.

Bezakonje u „Magna Seating“

Odžaci, 20.07.2022.
Industrijski sindikat Srbije je već govorio o „Magna Seating“ svinjarijama i konstantnosti kršenja zakona koja za posledicu imaju ponižavanje radnika i države Srbije.

Detaljnije

FCC Kikinda postupala suprotno zakonu. Inspekcija rada vraća štrajkače na posao.

Štrajkači u FCC Kikinda vraćeni na posao

Kikinda, 14.07.2022. Radnicima koji su učestvovali u štrajku u FCC Kikinda počela su da stižu rešenja Inspektorata za rad kojima se odlažu izvršenja Rešenja o otkazu ugovora o radu devetnaestorici radnika.

Detaljnije

Magna Seating nastavlja sa kršenjem zakona i zlostavljanjem radnika. Godišnji odmor 5 dana, malo li je? Robovski rad u „Magna Seating“?

Zlostavljanje radnika u Magna Seating sa elementima robovskog rada

Odžaci, 13.07.2022. Dokazani i prokazani zlostavljači radnika oličeni u rukovodstvu „Magna Seating“ svoje aktivnosti su obogatili objavom da će radnici za ovu godinu dobiti pet dana godišnjeg odmora.

Detaljnije

Evropski sindikati i poslodavci kolektivno pregovaranje vide kao rešenje za globalne izazove. Socijalni dijalog daje odgovore na krizne izazove.

Kolektivno pregovaranje nudi rešenja za globalne izazove

petak 17.06.2022 Kako inflacija nastavlja da raste, a troškovi života naglo rastu, sindikati širom Evrope zahtevaju povećanje plata da bi zaštitili kupovnu moć i vladinu intervenciju u rešavanju cena energije. ponovo vidimo da kolektivno pregovaranje i socijalni dijalog nude rešenja po meri za ogromne izazove koje predstavljaju nestabilna ekonomska situacija i geopolitička neizvesnost U trenutnoj veoma nestabilnoj ekonomskoj i geopolitičkoj situaciji, kolektivno pregovaranje naizgled napreduje. Pridružene kompanije IndustriAll Europe trenutno su veoma aktivno uključene u pregovore širom Evrope i uprkos velikoj neizvesnosti, oni postižu sporazume na nacionalnom, sektorskom i nivou preduzeća kako bi pomogli u premošćavanju krize.

Detaljnije

Hrvatski tekstilci izgrađuju mehanizme održive tekstilne industrije. Poslodavci i sindikati u borbi za bolje plate i izvesniju budućnost tekstilnog sektora.

Zajednička akcija u hrvatskoj tekstilnoj industriji

Utorak 14.06.2022 Tekstilna i konfekcijska industrija u Hrvatskoj opala je za 20 posto u posljednjih pet godina. Na radionici u Zagrebu od 8. do 9. juna, učesnici iz vlade, poslodavaca i sindikata složili su se da je saradnja ključna za obezbeđivanje konkurentne i održive tekstilne industrije sa kvalifikovanom radnom snagom i pristojnim uslovima rada u zemlji. Socijalni partneri sada treba da ulažu u izgradnju sopstvene snage i kapaciteta kako bi mogli zajedno da deluju u guranju vlade.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11-20 Naredna
Rezultat od 1 do 6 --- Ukupno 1960