ARHIVA VESTI
     
 
Održana Prva sednica Predsedništva Industrijskog sindikata Srbije za period 2021-2026. godina. Nacističkim direktorima se pridružuju i direktori lažovi. 2022. godina obrazovanja mladih članova sindikata.

Fokus na mladim sindikalcima




Beograd, 02.03.2022.

Problemi uzrokovani Pandemijom su doprineli da se Prva sednica Prredsedništva Industrijskog sindikata Srbije održi u 2022. godini.

Period od III Kongresa Industrijskog sindikata Srbije do marta 2022. godine je sve članove ISS doveo u iskušenja koja su zahtevala mobilnost na svim nivoima a naročito onih naših članova koji su bili na prvoj liniji vatre, bez mogućnosti povlačenja.

U „Magna Seating“ je nastavljen nacistički progon naših članova i predsednika sindikata a jurišali su i na samohrane majke, pucalo se iz svog oružja bez morala i poštovanja domaćeg i međunarodnog zakonodavstva. U takvim situacijama se javljaju i žuti sindikati ( Samostalni sindikat tekstila, kože i obuće) poslušnici i uvlakaći spremni na sve. Slični napadi i ponašanja imamo i u ZIJIN Bor, FCC Kikinda, Zastava oružje,..



Industrijski sindikat Srbije je ušao u desetine sudskih sporova, angažujemo i Agenciju za mirno rešavanje radnih sporova, pozivamo Inspekciju rada. Dobre vesti stižu iz Prvog partizana Užice. DAD DM Zrenjanin, tamo su ljudi normalni upućeni jedni na druge,odgovorni prema sebi i drugima.

Neposredno pre sednice Predsedništva ISS sastanke su održali Nadzorni odbor i Statutarni odbor ISS a njihovi izveštaji su jednoglasno usvojeni.

Industrijski sindikat Srbije je 2022. godinu proglasio godinom mladih, njihovog obrazovanja i organizovanja. Takođe, neophodno je da Sekcija žena zaživi u punom kapacitetu.


 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"