ARHIVA VESTI
     
 
Mediji i krizni štab Corona ispratili događanja u „Magna Seating“ Odžaci. Krizni štab bez tačnih ili prećutanih podataka iz „Magne Seating“.

Odžaci kao novo žarište COVID-a 19




Beograd, 20.avgust 2020. god.


     Mediji su sa dužnom pažnjom ispratili događanja u „Magna Seating“ Odžaci kao žarištu Covida19. 




Izvor: N1


     Ono što bode oči je činjenica da se podaci sa kojima raspolaže Industrijski sindikat Srbije o broju testiranih radnika Magne kao i broj pozitivnih, ne poklapa ni približno sa podacima koje je krizni štab objavio 19.08.2020.godine u svom redovnom izveštaju za celu Srbiju.




Izvor: Tanjug


     O tačnosti podataka najbolje govori izveštaj  „Magna Seating“  o covid statusu radnika gde stoji da od 210 testiranih imamo 142 negativna i 68 pozitivnih. To je u odnosu na broj testiranih preko 30%.




 

     Tih 30% gospođa Kisić Tepavčević  ne pominje, tačnije za nju su to ,,mala iskakanja“. Šta su onda velika iskakanja? Ozbiljan i odgovoran poslodavac bi nakon ovih podataka trebao da postupi po zahtevu radnika i sindikata i sprovede testiranje svih trenutno radno angažovanih radnika i testira sve one koji će u fabriku nakon bolovanja, izolacija, godišnjih odmora ući u fabriku. 

     Umesto toga direktor Ghione deli radnicima toplomere da sami mere temperaturu kao da mi u svojim domovima toplomere nemamo i to radnicima koji su zarazu u Magni doneli iz svojih kuća kako to tvrdi ministar rada Đorđević. Aman kud ovo vodi?! To sve vodi u  mrak, laži i bezumlje pojedinaca koje se pokrivaju lažnim autoritetima i silom. Dokle?!

 

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"