ARHIVA VESTI
     
 
Ujedinjeni sindikati Srbije održali II Kongres pod sloganom „Solidarnost, pravda, jednakost“. Izabrane nove strukture sindikata i rukovodstvo. Ana Kojić izabrana za predsednicu Ujedinjenih sindikata Srbije.

II Kongres Ujedinjenih sindikata Srbije
„Solidarnost, pravda, jednakost“




Beograd, 07.06.2019.

Pod sloganom „ Solidarnost, pravda, jednakost“ Ujedinjeni sindikati Srbije su održali svoj drugi Kongres u Beogradu. Delegatima Kongresa je podnet izveštaj o četvorogodišnjem radu od strane predsednice USS Ane Kojić.

Nakon kraće diskusije izveštaj je jednoglasno usvojen a zatim se pristupilo izveštajima Komisije za materijalno- finansijsko poslovanje i Komisije za statutarna pitanja.

Kongres je konstituisao novi saziv Glavnog odfbora i Izvršnog odbora a zatim se pristupilo izboru rukovodstva USS. Za predsednicu USS u drugom mandatu je izabrana Ana Kojić, potpredsednik je Nenad Živković a izvršni sekretar je Nebojša Savić. Od 35 pozvanih delegata, Kongresu je prisustvovalo 32.

Kongres je usvojio i Program rada u novom četvorogodišnjem mandatu i Deklaraciju o Evropskim integracijama i ulozi sindikata. (klik)




 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"