Industrijski sindikat Srbije (ISS) održao V sednicu Predsedništva. Usvojen finansijski izveštaj za 2018. godinu. U Planu rada u 2019.godini pre svega širenje mreže i kolektivno pregovaranje.

Nastaviti rast članstva ISS u 2019. godini

Beograd, 22.02.2019.

U 2019. godini Industrijski sindikat Srbije održao svoju prvu sednicu Predsedništva. Nakon održane sednice Nadzornog odbora Predsedništo je usvojilo finansijski izveštaj i Izveštaj Nadzornog odbora o trošenju finansijskih sredstava i prikupljanju članarine.

Predsednik ISS Dragan Matić je podneo izveštaj o radu sindikata između dve sednice istakavši da organizacija deluje veoma uspešno i da se beleži veoma značajan rast članstva i organizacija. Takođe, značajan uspeh postignut je i u oblasti kolektivnog pregovaranja a aktivnosti na pregovaranju i potpisivanju Kolektivnih ugovora se nastavljaju i u 2019. godini u još nekoliko preostalih preduzeća u kojima nije potpisan.

Za mart mesec je planirana sednica Glavnog odbora ISS do kada će biti pripremljen Plan rada i aktivnosti ISS u 2019. sa posebnim akcentom na organizovanje kao osnovnu aktivnost i kolektivno pregovaranje.