ARHIVA VESTI
     
 
IndustriAll Global uvećava broj multinacionalnih kompanija (MNK) potpisnika Globalnog dogovora. Kooperanti MNK u obavezi poštovanja odrednica Globalnog dogovora. Potpisana 44 Sporazuma u MNK.

IndustriAl Global proširuje broj kompanija potpisnika Globalnog dogovora




Ženeva, 17.05.2018.
Poštovanje Globalnih okvirnih sporazuma omogućavaju zaštitu interesa radnika u svim delovima MNK bez obzira gde se njihovi pogoni nalaze.
IndustrAll Global koji okuplja preko 50 milina članova izdejstvovao je i poštovanje odrednica Globalnog dogovora u kompanijama, kooperantima MNK.
Ove odrednice sadrže najbolje standarde sindikalnih i radničkih prava, zdravstvenog osiguranja, bezbednosti i sigurnosti, ekoloških praksi i kvalitetnih principa rada u globalnim operacijama MNK, ez obzira da li ti dogovoreni standardi postoje u pojedinačnim zemljama.
IndustriAll Global daje prioritet u osvajanju, praćenju i poboljšanju Globalnog dogovora sa MNK. Do 2018. godine IndustriAll Global je potpisao 44 Globalna dogovora i taj broj se uvećava.
industriAll takođe ima Globalne sporazume sa MNK koje pokrivaju specifične ključne teme u poslovanju ovih korporacija. Ovo uključuje Sporazum o zdravlju i sigurnosti sa Arcelor Mitalom i Sporazum o sprečavanju seksualnog uznemiravanja sa Uniceverom.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"