ARHIVA VESTI
     
 
Održana IV sednica Glavnog odbora ISS. Kolektivni ugovori kao glavno uporište snage i uticaja sindikata. Usvojeni Izveštaj Nadzornog odbora i dogovoreni Planovi rada za 2018. godinu.

Fokus na Kolektivne ugovore i rast članstva




Beograd, 20.03.2018.

Četvrta sednica Glavnog odbora Industrijskog sindikata Srbije je rezultirala usvajanjem Izveštaja Nadzornog odbora i Završnog računa za 2017. godinu. Izveštaj o radu ISS za period 23.10.2017.-20.03.2018. godine podneo predsednik ISS Dragan Matić.

U Izveštaju je istaknut rast članstva a to poboljšava i finansijsku moć neophodnu za sprovođenje aktivnosti u 2018. godini. Glavni odbor je razmatrao i stanje Kolektivnih ugovora koji su glavno uporište snage i uticaja sindikata u preduzećima. Do kraja godine očekujemo Kolektivne ugovore u Livnici čelika „Termovent“ Bačka Topla, Specijalnoj luci Pančevo, Le Belier-Kikinda i Rudnik „GROT“ Vranje.



Industrijski sindikat Srbije će nastaviti aktivnosti vezane za Industrijsku politiku, Granski Kolektivni ugovor za metalsku industriju i zaživljavanje radničkih veća u preduzećima kroz zakonodavni oblik.



Glavni odbor ISS je takođe izabrao Zorana Tomanovića iz Prvog partizana Užice za potpredsednika Industrijskog sindikata Srbije.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"