ARHIVA VESTI
     
 
Najbolji radnici ATB Sever –Subotica u 2017. godini članovi industrijskog sindikata Srbije. Nagrade od poslodavca i sindikata.

U ATB SEVER-u PROGLAŠENI NAJBOLJI RADNICI ZA 2017. godinu




Subotica, 23.02.2018.

Ovo je prvi put od privatizacije da se u ATB SEVER-u iz Subotice biraju najbolji proizvodni radnici. Od ukupno 462 zaposlena izabrano je tri najbolja radnika iz proizvodnje. Kao kriterijumi za izbor najboljih radnika bili su izuzetni rezultati i pristup radnim zadacima. Za najboljie radnike u ATB SEVER-u za 2017.godinu proglašeni su Milorad Stojiljković (metaloglodač), Škrbin Đula (namotavač) i Slobodan Mendizovski (bravar- monter). Tim povodom od vlasnika Wolong grupe kolege su primile simbolične novčane nagradu koju im je uručio direktor Mile Todorović.

Posebno smo ponosni što su kolege članovi Industrijskog sindikata Srbije i ovom prilikom smo uz prigodan prijem i simboličan poklon zahvalili svojim članovima – kolegama na lojalnosti i vernosti sindikatu. Najboljim radnicima sindikat uručio i zlatne medalje. To su naši šampioni.



Milorad Stojiljković je od februara meseca 1982. godine zaposlen u našem preduzeću kao metaloglodač. Jedan je od prvih članova našeg sindikata. Za 37 godnina radnog staža,bio je na bolovanju 9 dana.

Na pitanje kako je zadovoljan i šta očekuje u budućnosti u radu preduzeća Milorad Stojiljković kaže: „Zadovoljan sam sa stanjem i obimom posla u preduzeću, očekujem napredak preduzeća i zapošljavanje mladih“.

Na ista pitanja kolega Đula Škrbin rekao je sledeće: „ Zadovoljan sam sa stanjem u preduzeću i očekujem napredak i mogući boljitak“.

Kolega Škrbin je u radnom odnosu u našem preduzeću od septembra 1997.godine i obavlja poslao namotavača.

Obojica su uzorni roditelji, primerni građani, dobre i uzorne kolege, kao i lojalni, verni i dugogodišnji članovi Industrijskog sindikata „ATB SEVER“.

Ovom prilikom im sa ponosom čestitamo još jednom na zasluženom priznanju.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"