VESTI
     
 
Industrijski sindikat Fabrike „Sedišta“ Priboj potvrdio reprezentativnost sa najviše sindiklanog članstva. Sledeći zadatak Kolektivni ugovor.
NOVI REPREZENTATIVAN SINDIKAT
INDUSTRIJSKOG SINDIKATA SRBIJE U PRIBOJU




Beograd, 20.08.2012.

Bilo je potrebno samo nekoliko meseci da Industrijski sindikat Fabrike „Sedišta“ Priboj obezbedi većinsku podršku zaposlenih što je omogućilo da pored toga što je najbrojniji potvrdi i svoju reprezentativnost. „Radnici Fabrike „Sedišta“ Priboj se susreću sa mnogobrojnim problemima i dosadašnji sindikati nisu puno radili da se pozicija zaposlenih poboljša“ istakao je Stakić Sreto predsednik IS Fabrike „Sedišta“ Priboj.

Skoro četrdestopostotna podrška radnika predstavlja veliku obavezu i odgovornost za Industrijski sindikat Srbije a predsednik ISS Dragan Matić je uputio pismo direktoru Radoju Vujkoviću naznačivši da ISS posebnu brigu i pažnju posvećuje preduzećima koja se nalaze u procesu restrukturiranja i da je ISS spreman da zajedničkim snagama sindikata i poslodavca preduzme korake kako bi preduzeće uspešnije poslovalo a zaposleni imali bolji standard.

 

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"