VESTI
     
 
„Aptiv“ lider u zlostavljanju i diskriminaciji na radnom mestu. Progon aktivista Industrijskog sindikata Srbije i onemogućavanje rada od strane direktorke Biljane Pandovske.
Aptiv lider u zlostavljanju i diskriminaciji




Novi Sad , 05.03.2024.
„Aptiv“-Novi Sad predvođen direktorkom Biljanom Pandovski čvrsto brani lidersku poziciju u zlostavljanju zaposlenih članova Industrijskog sindikata Srbije i onemogućavanju rada Industrijskog sindikata Aptiv Mobility Novi Sad.
Potvrda ovoj konstataciji je i otkaz članici Industrijskog sindikata Aptiv Mobility Vladislavi Beslin nakon doživljenog progona i zlostavljanja od strane Milijane Stevović rukovodioca u Aptivu.
Koleginica Stevović se već ranije istakla kao osoba koja sa ostrašćenošću sprovodi progon i zlostavljanje članova ISS u Aptivu, pravdajući se da je to“politika“ dir. Pandovske i Samostalnog sindikata u fabrici čiji je član.
Ranije pokrenut postupak utvrđivanja zlostavljanja od strane ISS protiv koleginice Stevović je prekinut unutar Aptiva po naredbi dir. Pandovske. Pomenuta dir. Pandovska nastavlja sa aktivnostima zlostavljanja potpisujući otkaz Vladislavi Beslin radnici Aptiv Mobility Novi Sad i ako osnova za to nije bilo.
Takođe, Pandovska po drugi put zabranjuje predsedniku ISS Draganu Matiću i Daliboru Antanasijeviću koordinatoru IndustriAll Evrope da prisustvuju sednici Odbora Industrijskog sindikata Aptiv. Bolesno i obesno!
Šta treba da se desi da tupani i glupani prestanu da guraju Aptiv u kažnjavanje struktura države Srbije i od sankcija koje predviđa Nemački Zakon o odgovornosti u lancima snabdevanja.
Industrijski sindikat Srbije će iskoristiti žalbene mehanizme koje nemački zakon omogućava a Aptiv će doći u nezavidnu poziciju gubljenja poslova sa Volvom i Mercedesom, alito je odgovornost Biljane Pandovske.
 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"