VESTI
     
 
Industrijski sindikat (IS) HBIS Serbia –Železara Smederevo započeo sa radom i organizovanjem članstva. Gulašijada okupila članstvo, dogovori o aktivnostima, cilj reprezentativnost.
Industrijski sindikat (IS) HBIS Serbia –Železara Smederevo započeo sa radom i organizovanjem članstva




Smederevo, 25.09.2022.

Industrijski sindikat HBIS Serbia Smederevo započeo je aktivnosti na organizovanju članstva u Železari sa ciljem da dostigne nivo reprezentativnost i kroz socijalni dijalog i Kolektivno pregovaranje utiče na poboljšanje pozicije radnika.

Ovo je veliki izazov ali predsednik Industrijskog sindikata HBIS Serbia – Železara Smederevo Spasoje Pitulić-Paja je mišljenja da postoji prostor za ambiciozni plan kojem težimo.



Prvo okupljanje članstva Industrijskog sindikata HBIS Serbia se dogodio na Gulašijadi koja je održana na obalama Radinačkog jezera, koje je uz samu Železaru i ta zelena oaza deluje nestvarno kad gledate na pogone Železare u neposrednoj blizini.


   


Sa članovima IS HBIS Serbia su razgovarali predsednik Industrijskog sindikata Srbije Dragan Matić i Nebojša Savić dojučerašnji potpredsednik ISS koji je najzaslužniji što je ISS u Železari.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"