VESTI
     
 
„Magna Seating“ onemogućila i diskriminisala Industrijski sindikat „Magna Seating“ zabranivši održavanje sastanka Odbora fabričkog sindikata u krugu fabrike. Samostalni sindikat tekstila kože i obuće istog dana održao sastanak sa rukovodstvom Magne.
Diskriminacija u “Magna Seating“




Odžaci, 21.01.2022.

„Magna Seating“ nastavlja sa diskriminacijskim odnosom prema Industrijskom sindikatu Srbije, potvrđujući bliskost u ponašanju svojstveno Nacional socijalističkoj radničkoj partiji Nemačke u periodu fašizma. Industrijski sindikat Srbije je blagovremeno najavio sastanak Odbora poverenika Industrijskog sindikata „Magna Seating“ i dobio odgovor „kako još uvek nije definisan prostor koji će biti dat na korišćenje sindikatu, a trenutno nismo u prilici da obezbedimo konferencijsku salu za satanak zbog audita kupca, pa nismo u mogućnosti da odgovorimo na vaš zahtev“. U potpisu Aleksandar Popović HR menadžer.

To bi bilo u redu da „pametni“ predsednik Samostalnog sindikata TKO Radojko Jovanović nije obznanio da je SS TKO 21.01.2022. godine u kompaniji „Magna „ Odžaci održava sastanak sa menadžmentom kompanije a nakon toga i sastanak Odbora poverenika ali SS TKO.

Šta uradi crni Radojko? Pa sad ispade da je „Magna“ opet lagala!

SS TKO i Radojko su od sindikata postali kupci, tako „Magna“ kaže. Ko šta kupuje, ko prodaje i za koliko, znaćemo uskoro kada se obznani sadržina Kolektivnog ugovora koji Radojko dogovara, ne pregovara već trguje, prodaje prava koje je Industrijski sindikat Srbije ugradio u Kolektivni ugovor i koji poslodavac nije hteo da potpiše. Ovaj Radojkov će biti sigurno potpisan.

Ovakvo diskriminacijsko, nacističko ponašanje „Magne“ podržano od SS TKO nije sprečilo da Industrijski sindikat Srbije održi Odbor sindikata van fabrike i dogovori naredne aktivnosti.

Crnom Radojku poručujemo da nastavi sa predstavom, malo komičnom, malo tragičnom ali inače zabavnom, takva glupiranja malo gde mogu da se vide.


 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"