VESTI
     
 
„Magna Seating“ Odžaci falsifikovanjem potpisa članova sindikata organizovano potkrada Industrijski sindikat Srbije. Posle potkradanja i otvaranja sindikalne pošte „Magna Seating“ se bavi falsifikovanjem. Bilo je i zlostavljanja. Šta je sledeće?
„Magna Seating“ – Ludnica




Odžaci, 07.12.2021.

Da „Magna Seating“ Odžaci sve više liči na ludnicu a ne na fabriku, potvrđuju najnovija dešavanja inicirana od rukovodstva fabrike a sprovedena preko „besnih pasa“ oličenih u pojedincima koji kidišu na članstvo Industrijskog sindikata Srbije prenoseći laži, a sa ciljem da se Industrijski sindikat Srbije oslabi a naše članstvo dodatno preplaši.

Dali ste otkaz predsedniku Industrijskog sindikata „Magna Seating“ Daliboru Antanasijeviću, sprovodite zlostavljanje naših članova, pokrali ste naš novac od članarine falsifikujući potpise ljudi, ne poštujete zakone Srbije, ni Ugovor o određivanju principa buduće saradnje. Bežite od potpisivanja Kolektivnog ugovora sa Industrijskim sindikatom Srbije, koristite nacističke metode i ponašate se neljudski prema radnicima, lažete gde stignete, činite krivična dela,...

Šta je sledeće?

Videli ste kako reaguju pobunjeni ljudi širom Srbije, šta očekujete u „Magni“?

Inicirate sukobe, fabrika je nalik radnom logoru, pratite i progonite predstavnike Industrijskog sindikata Srbije, fabriku vodite u propast.

Industrijski sindikat Srbije vam ni do sada nije dozvoljavao da divljate po fabrici, nismo baš najuspešniji ali ćutati nećemo. Od fabrike ste napravili Ludnicu!

Nekima od vas je i potrebno lečenje i boravak u ludnici ali ne u „Magni“.


 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"