VESTI
     
 
Nastavak Kolektivnog pregovaranja u „Magna Seating“ Odžaci. Da Kolektivni ugovor bude održiv, u skladu sa zakonom i bude osnov saradnje sindikata i poslodavca.
Kolektivno pregovaranje u „Magna Seating“
Odžaci, 04.11.2021.
Novi početak Kolektivnog pregovaranja u „Magna Seating“ Odžaci je jedini racionalni i odgovoran način poslodavca i sindikata da se dođe do „održivog i na zakonu utemeljenom Kolektivnom ugovoru“, reči su Dragana Matića predsednika Industrijskog sindikata srbije i člana pregovaračkog tima sindikata.
Pored Matića u pregovaračkom timu su dr. Vukoica Šćekić i Bogdan Stojković predsednik Industrijskog sindikata „Magna Seating“ Odžaci.
Učesnici pregovora su postigli saglasje oko prihvatanja dela Kolektinog ugovora koji je usaglašen u 2019. godini i razmatrana su poglavlja i pojedinačni članovi Kolektivnog ugovora koji su u pojedinim delovima ostali neusaglašeni.
Pregovaračka atmosfera prijatna, izlaganja jasna i koncizna, svako je svakoga saslušao i sve ukazuje da postoji zainteresovanost obe strane da sadržina Kolektivnig ugovora koju budemo potpisali predstavlja temelj stabilnosti poslovanja i sigurnosti zaposlenih u „Magna Seating“.
Nastavak pregovora je dogovoren za 10.11.2021.
 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"