VESTI
     
 
Pravilima o radu radničkih veća regulisati status veća u preduzećima. Poslovodno rukovodstvo ATB Sever – Subotica će razmotriti predlog Pravila i dati svoje viđenje
Pravila o radničkim većima u preduzećima




Subotica 29.07.2016.

    Nastavljajući aktivnosti u okviru projekta ,, Udruženim snagama ka zajedničkom cilju: Radnička veća (RV) kao osnov za bolje ostvarivanje poslovne politike preduzeća i unapređenje prava radnika’’ ISS je posetio ATB Sever – Subotica, i tom prilikom razgovarao sa direktorkom za ljudske resurse Stanković Aleksandrom. Direktorka Stanković je od ranije upoznata sa ciljevima projekta, a ATB Sever kao multinacionalna kompanija ima iskustva sa postojanjem i radom RV.



    Dogovoreno je da će ISS do kraja avgusta meseca ATB Sever–u dostaviti predlog Pravila o konstituisanju i radu RV u preduzeću, a poslovodstvo će dati svoje mišljenje i predloge o konačnoj sadržini Pravila. U sklopu posete predsednik ISS Dragan Matić je odboru IS ATB Sever prezentovao dosadašnje aktivnosti oko RV, i razgovor koji je obavljen u ATB Sever –u. Članovi IS ATB Sever su vrlo zainteresovani za RV i njihovo zaživljavanje u preduzeću.



 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"