VESTI
     
 
Održana IV sednica Glavnog odbora Ujedinjenih sindikata Srbije (USS). Usvojen Izveštaj o radu, Završni račun. Ambiciozni plan aktivnosti u 2015. godini.
RADIMO DOBRO, MOŽEMO BOLJE!




06.03.2015.

Članovi Glavnog dbora USS okupili su se na IV sednici G.O. u gradu Nišu a domaćin je bilo povereništvo USS u JKP „Mediana“.

Izveštaj o radu USS za 2014. godinu podnela je predsednica USS Ana Kojić. Izveštaj je nakon diskusije usvojen a nakon toga je izvršena analiza Kolektivnog pregovaranja u članicama USS. Kolektivni ugovori se u javnom sektoru teško zaključuju, dok je situacija u privredi i industriji znatno povoljnija.



Završni račun USS za 2014. godinu je obuhvatao i period kada USS nije imao punu kontrolu tokova finansijskih sredstava na računu USS i on je jednoglasno usvojen.



USS je u 2014. godini zabeležio rast članstva a taj trend treba održati i u 2015. godini, što predstavlja osnov Plana rada USS za 2015. godinu. Plan predviđa podizanje nivoa i kapaciteta organizovanosti USS na svim nivoima, te proširenje regionalne strukture i otvaranje novih kancelarija USS.


 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"