VESTI

Srećna i zdrava 2015. godina!

Koliko je nezahvalno radnicima i članovima sindikata čestitati predstojeće Novogodišnje i Božićne praznike znaju samo oni koji su se protekle godine bavili sindikalnim radom. Pojedinačni retki uspesi sindikata  su marginalizovani zakonodavnim i reformskim potezima Vlade Republike Srbije i proizvedenim posledicama suprotnim interesima građana i radnika Srbije. Srpski sindikati su u 2014. godini izgubili važne bitke ali ne i rat.

Najavljena teška 2015. godina može biti ključ opstanka sindikata  a Industrijski sindikat Srbije će sve učiniti da preokrenemo sadašnju lošu situaciju u korist onih koje predstavljamo - naše članstvo i radnike Srbije.

Nove bitke i napori zahtevaju  solidarnost i jedinstvo radničkog pokreta Srbije. Radnicima Srbije želim da u 2015. godini budu deo tog jedinstva i solidarnosti, da imamo dobrog zdravlja i porodične sreće i da dogodine u ovo vreme izađemo pred naše porodice i kažemo :

"POBEDILI SMO!"

Srećna i zdrava 2015. godina!