VESTI
     
 
Zainteresovanost domaćih investitora za Industriju mašina i traktora (IMT). IMT kao mogući nosilac industralizacije Srbije. Poseta IMT-a potvrda zainteresovanosti kupca. Uskoro pismo o zainteresovanosti i namerama.
IMT IMA KUPCA !?




Beograd, 22.07.2014.godine

     Da IMT ima poslovnu budućnost potvrđuje poseta uglednog srpskog privrednika Dragoslava Vukovića, koji je sa saradnicima posetio IMT-e, razgovarao sa rukovodstvom IMT-a i predstavnicima Industrijskim sindikatom Srbije (ISS-e) koji su posredovali i organizovali posetu.

     Namera ISS-e je da IMT-e dobije vlasnika bez mrlje u profesionalnoj karijeri , privrednika koji sagledava potencijale IMT-e i zna kako da napravi i proda desetine hiljada traktora i priključnih mašina sa znakom IMT-a.



     U sklopu posete nakon razgovora sa direktorom IMT-a Zoranom Radosavljević i predsednikom Upravnog odbora IMT-a Miloradom Pavlovićem, upriličen je obilazak pogona montaže i mašinske obrade, a predsednik IS IMT-a Petar Grbić je davao pojašnjenja o poslovnim mogućnostima i stanju IMT-a, radnoj snazi i načinu da IMT-e povrati staru slavu i poslovnu sposobnost.


  


     G-din Vuković i saradnici su zadovoljni sa onim što su videli i što IMT-e u ovom trenutku jeste, te su najavili i obraćanje Agenciji za privatizaciju kojoj će poslati Pismo o zainteresovanosti i namerama kao mogući kupci IMT-a.


  

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"