ARHIVA VESTI
     
 
Predstavnice žena sindikata metalaca Jugoistočne Evrope na seminaru „Upravljanje vremenom-pregovaračke veštine“ . Seminar organizovan uz podršku Regionalnog projekta za radne odnose i socijalni dijalog u jugoistočnoj Evrope Friedrich Ebert fondacije.

UPRAVLJANJE VREMENOM – PREGOVARAČKE VEŠTINE




Podgorica, 23-24.10.2012.g.

Grad Podgorica bio je domaćin ženama, članicama sindikata metalaca jugoistočne Evrope koje su 23. i 24.okotbra učestvovale na seminaru „Upravljanje vremenom-pregovaračke veštine“. Ovo je drugi u nizu seminara koje organizuje Friedrich Ebert fondacije Regionalni projekat za radne odnose i socijalni dijalog u jugoistočnoj Evrope u nameri da se formiraju i aktiviraju mreže sekcija žena i na taj način ojačale poziciju žena, članica sindikata. Seminar je pohađalo 23 žene iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Kosova, Slovenije, Bugarske i Makedonije.


  


Na temu „Upravljanje vremenom-pregovarčke veštine“ izlagala je Mare Ančeva (SIER Makedonija) a primere dobre prakse iznosile su koleginice iz sindikata SKEI Slovenija Lidija Jerkič i Mateja Gerečnik.



Industrijski sindikat Srbije je na ovom seminaru imao svoje dve predstavnice Zoricu Markov, predsednica Sekcije žena IS DAD Draxlmaier Zrenjanin i Svetlana Čulina iz IS ATB Sever Subotica, predsednica Sekcije žena ISS.

 

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"