ARHIVA VESTI
     
 
Održana XIII redovna sednica Glavnog odbora Industrijskog sindikata Srbije. Održavanje Kongresa centralna tema, završne pripreme u toku, potvrđeno značajno učešće stranih gostiju. Glavni odbor ISS usvojio slogan I Kongresa.

„NA PRAVOM SMO PUTU – I DALJE SAMO SINDIKAT“




Beograd, 27.09.2012.g

Održana XIII sednica Glavnog odbora ISS je završna sednica Glavnog odbora u ovom sazivu u proteklom četvorogodišnjem mandatu. Glavni odbor je usvojio predloge Izveštaja o radu Glavnog odbora, Nadzornog i Statutarnog odbora. Plan i program rada aktivnosti ISS za naredni četvorogodišnji postkongresni period je posle izlagana predsednika Dragana Matića Glavni odbor usvojio a na osnovu predloga Statutarnog odbora došlo je do izmene tačke Statuta koje omogućavaju da ISS dobije statutarne odredbe koje omogućavaju efikasnije funkcionisanje sindikata, donošenje odluka,  omogućavajući dalji razvoj ISS.


  


Organizacioni odbor Kongresa izvestio je Glavni odbor po pitanju organizacije a usvojen je i Dnevni red i Poslovnik o radu I Kongresa ISS. Na osnovu pristiglih predloga članovaISS usvojen je i slogan I Kongresa i on glasi „Na pravom smo putu – I dalje samo sindikat“.


  


Glavni odbor je sa jednim uzdržanim glasom zauzeo stav da kandidati za najviše funkcije na Kongresu ISS budu lica koja su do sada obavljali funkcije predsednika, potpredsednika i sekretara ISS. Identičan stav je zauzet i po pitanju sastava Statutarnog i Nadzornog odbora.

Potvrđeno je da se Kongres održava 20.10.2012.g.u Beogradu – Mladenovac u preduzeću „Petar Drapšin“.

 

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"