ARHIVA VESTI
     
 
Skupština Industrijskog sindikata Goša FŠV usvojila Izveštaj o radu a Bojan Đorđević izabran za predsednika sindikata. Dragan Matić, predsednik ISS i Nebojša Savić, sekretar ISS gosti Skupštine sindikata.

SINDIKAT POSVEĆEN ČLANSTVU




Smederevska Palanka, 24.09.2012.

Skupština Industrijskog sindikata Goša FŠV koja je održana 24.09.2012.g. otpočela podnošenjem Izveštaja o radu za period 2009-2012. Izveštaj je podneo Rade Jovanović, predsednik IS Goša FŠV naglasivši da protekle četiri godine oslikavaju punu posvećenost Industrijskog sindikata Goše članstvu a što je rezultiralo potpisanim Kolektivnim ugovorom i formiranjem Odbora za bezbednost i zdravlje na radu. Zadnje dve godine usled loše poslovne klime i raznih ograničenja nije se dovoljno postiglo po pitanju visine zarada i standarda zaposlenih. Tromesečni štrajk je pokazao da je članstvo i rukovodstvo IS Goše FŠV doraslo najtežim situacijama i da je saradnja sa Samostalnim sindikatom Goša FŠV rezultirala Sporazumom koji potpisan i od strane ministar finansija i privrede Mlađana Dinkića.

Skupština je u demokratskoj proceduri sa predloženih više kandidata za funkcije predsednika, potpredsednika i sekretara izabrala sindikalno rukovodstvo pa je Bojan Đorđević većinom glasova izabran za predsednika, Dejan Gajić za potpredsednika a poslove sekretara sindikata obavljaće Rade Jovanović dosadašnji predsednik.

Skupštini sindikata su prisustvovali predsednik ISS Dragan matić i sekretar Nebojša Savić koji su članovima Skupštine uputili reči pohvale za dosadašnji rad posebno naglasivši njihovo ponašanje za vreme štrajka.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"