ARHIVA VESTI
     
 
Preko 100 radnika „Zavarivača“ iz Vranja pristupilo Industrijskom sindikatu Srbije. Na Skupštini sindikata za predsednika IS „Zavarivač“ izabran Zoran Dodić. Prvi zadatak, zaštititi zaposlene od neodgovornog rukovodstva.

ZAVARIVAČ U PORODICI INDUSTRIJSKOG SINDIKATA SRBIJE




14.09.2012.
Više od 100 radnika „Zavarivača“ iz Vranja je pristupilo Industrijskom sindikatu Srbije, na Skupštini sindikata su konstituisali svoje organe a za predsednika Industrijskog sindikata „Zavarivač“ je izabran Zoran Dodić.
Skupštini sindikata prisustvovali su predsednik ISS, Dragan Matić, sekretar ISS, Nebojša Savić i predsednik Ujedinjenih sindikata Srbije, Azir Hadžifejzović.
Industrijski sindikat Srbije nije blagonaklono prihvaćen od rukovodstva „Zavarivača“ te je za očekivati da će pritisci na čelne ljude i članstvo IS „Zavarivač“ biti nastavljeni. I pored toga mi insistiramo da se u „Zavarivaču“ poštuju zakoni Srbije i svaki radnik pojedinačno.
Trenutna situacija obavezuje Industrijski sindikat Srbije da povede konkretne aktivnosti u samom preduzeću i obavesti ministra Dinkića i premijera Dačića o dramatičnoj situaciji u kojoj se radnici „Zavarivača“ nalaze bez stvarne želje poslovodnog rukovodstva da tu situaciju promene nabolje.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"