ARHIVA VESTI
     
 
International BEZ Group postala većinski vlasnik Minel Transformatora i Minel Trafo-a. Pokretanje proizvodnje, restruktuiranje i skidanje blokade obaveze novog vlasnika.

BEZ GRUPA U SRBIJI




30.07.2012.
Internacionalna kompanija International BEZ Group sa sedištem u bratislavi postala je od 02.07.2012. godine strateški i većinski vlasnik privrednih društava Minel Trafo Mladenovac i Minel Tranasformatori Ripanj.
Bez Group je jedna od vodećih kompanija u Evropi u proizvodnji transformatora i elektroopreme, koju čine BEZ ELBAT i BEZ TRANSFORMATORI iz Slovačke, TE ETD Transformatori i ESB Električni strojevi iz Češke.
„U cilju sveobuhvatnog preuzimanja, operativnog rukovođenja fabrikama u toku je analiziranje svih obaveza koje imaju Minel i Trafo i Minel Transformatori kao i pripremanje Plana restruktuiranja, obaveza skidanja blokade i pokretanje proizvodnje u punom kapacitetu bez problema likvidnosti.„ stoji u dopisu koji je potpisan od strane Juraja Smatlika, predsednika Upravnog odbora BEZ Goup i Mihaila Kolova, predsednika Odbora direktora Minel Trafo koji je dostavljen predstavnicima Industrijskog sindikata Srbije.
Industrijski sindikat Srbije veruje da dolaskom BEZ Group dolaze bolji dani za zaposlene i puno poštovanje preuzetih obaveza.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"