ARHIVA VESTI
     
 
Održan zajednički sastanak predstavnika Industrijskih sindikata SSS, GS industrije, energije i rudarstva „Nezavisnost“, Industrijskog sindikata ASNA i Industrijskog sindikata Srbije. Dogovorena saadnja i zajednički nastup prema Vladi Republike Srbije.

SRPSKI INDUSTRIJSKI SINDIKATI POD JEDNOM ZASTAVOM




16.07.2012.

Na osnovu inicijative Samostalnog sindikata hemije i nemetala u Beogradu je održan zajednički sastanak predstavnika Industrijskih sindikata SSS, GS industrije, energije i rudarstva “Nezavisnost“, Industrijskog sindikata ASNA i Industrijskog sindikata Srbije. Prisutni industrijski sindikati su razmatrali Platformu koja je potpisana od strane ISS, ASNS i SSMS a koja sadrži, ocene stavove i zahteve vezane za stanje Industrije Srbije.



Uz male izmene Platforma je prihvaćena i od strane predstavnika UGS „Nezavisnost“ i kao takva će biti prosleđena mandataru Vlade Republike Srbije, Ivici Dačiću i predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću. Ovim su stvoreno preduslovi neophodnog sindikalnog jedinstva, zajedničkih interesa u cilju poziciranja industrije Srbije kao nosioca razvoja.


  


Prisutni su dogovorili formiranje Koordinacionog tela koje će pored sindikalnopolitikih predstavnika činiti i stručnjaci i eksperti.

 

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"