ARHIVA VESTI
     
 
Održana XII sednica Glavnog odbora Industrijskog sindikata Srbije. Potvrđeno održavanje I Kongresa Industrijskog sindikata Srbije.

KONGRES ISS U OKTOBRU




10.07.2012.

Industrijski sindikat je u Beogradu održao još jednu XII sednicu Glavnog odbora. Pored tekućih aktivnosti na jačanju organizacije i rešavanja regionalnih problema ovu sednicu su obeležile i Odluke o održavanju I redovnog Kongresa Industrijskog sindikata Srbije. Članovi Glavnog odbora su još jednom potvrdili održavanje  i nastavak započetih aktivnosti u pripremi Kongresa Industrijskog sindikata Srbije.


  


Jednoglasne odluke članova Glavnog odbora o mestu i vremenu održavanja Kongresa, Izbornim pravilima o načinu izbora, broju i strukturi delegata i članova organa su potvrda da  je Industrijski sindikat Srbije na dobrom putu zaokruživanja   organizacije i poštovanja Statutarnih odredbi oko održavanja Kongresa.


  


Sledeća  sednica Glavnog odbora biće održana nakon perioda godišnjih odmora sa kompletiranom kongresnom dokumentacijom i sprovedenim regionalnim izborima delegata i kandidata za članove svih organa Industrijskog sindikata Srbije.

 

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"