ARHIVA VESTI
     
 
Industrijski sindikat Srbije, Samostalni sindikat metalaca Srbije i Asocijacija slobodnih i nezavisnih sindikata, javnosti Srbije prezentovali Platformu namenjenu Vladi Republike Srbije i poslodavačkim udruženjima.

SNAŽNA INDUSTRIJA ZA NAPREDAK SRBIJE




28.06.2012.

Predstavnici srpskih metalskih i industrijskih sindikata,  Industrijski sindikat Srbije, Samostalni sindikat metalaca Srbije i Asocijacija slobodnih i nezavisnih sindikata, su shodno zaključcima sa zajedničkog sastanka koji je 26. juna održan u Železari Smederevo objavili zajedničku Platformu kroz ocene, zaključke i stavove koji će biti prosleđeni Vladi Republike Srbije i udruženjima poslodavaca. (prilog)



Ovaj dokument predstavlja osnov nastavka dalje saradnje ova tri sindikata koji će u narednim mesecima zatražiti podršku i drugih industrijskih sindikata i onih koji to nisu.


  


Rast industrijske proizvodnje je neophodan ne samo radnicima u industriji već i svima onima koji zarade ostvaruju preko budžetskih sredstava. Industrijski radnici Srbije su spremni da svojim radom, zalaganjem i stvaranjem nove vrednosti doprinesu boljem standardu i kvalitetnijem životu lekara, policajaca, vojnika, sudija i svih onih koji život industrijskih radnika čine lagodnijim, sigurnijim  i lepšim.

 

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"