ARHIVA VESTI
     
 
Dobrovoljni davaoci krvi okupljeni na tradicionalnim Majskim susretima u Jagodini. Industrijski sindikat Srbije Fabrika kablova Jagodina i Samostalni sindikat obezbedili plakete i nagrade jubilarnim davaocima krvi.

TRADICIONALNI MAJSKI SUSRETI DOBROVOLJNIH DAVAOCA




Grad Jagodina je bio domaćin tradicionalnih majskih susreta dobrovoljnih davaoca krvi 2012. Susrseti se održavaju svake godine a domaćini ovih susreta su bili ISS FKJ, SS FKJ i grad Jagodina. Značajan broj prisutnih davalaca krvi dolazi i iz redova sindikata a svi učesnici majskog susreta koji su „životnu tečnost“ dali 30, 40 i 50 puta su dobili priznanja u vidu plaketa, zlatnika i srebrnjaka. Ove vredne nagrade obezbedili su pomenuti sindikati a opština Jagodina je obezbedila turistički obilazak i ručak u restoranu unutar ZOO Parka.


  


Značajan deo priznanja podelio je i predsednik ISS FKJ Saša Korolija. Učesnici tradicionalnih majskih susreta dobrovoljnih davaoca krvi u Jagodinu su bili: Rudar – Ugljevik, Zastava namenska Kragujevac, Fiat automobili Srbija, Crveni krst Lapovo, PPT Kočna tehnika, Tigar Pirot, Sloboda Čačak, Crveni krst Batočina, Fabrika vagona Kraljevo i Fabrika reznog alata Čačak.


  

 

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"