ARHIVA VESTI
     
 
Sekcija žena Industrijskog sindikata Srbije (ISS) organizovala još jedan seminar u Beogradu. Žene stekle nova znanja i veštine za aktivno delovanje u ISS.

SPREMNE ZA AKCIJU




04.06.2012. Sekcija žena Industrijskog sindikata Srbije je 2. juna u Beogradu u prostoru ISS na Trgu Nikole Pašića, održala još jedan edukativni seminar za svoje članice. Žene su stekle nova znanja i veštine o veoma značajnim temama kao što su Rodna ravnopravnost, Građanski aktivizam i Planiranje akcije.

Rezultat radioničarskog rada i aktivnog učešća svih žena su bili planovi za realizaciju tri izabrane akcije čiji je cilj rešavanje aktuelnog problema zaposlenih žena u sindikatu.


  


Veštine i znanja koje su stekle a prenela im je potpredsednica Industrijskog sindikata Srbije, Gordana Aleksić, višegodišnja sindikalna instruktorka, su neophodne za njihov dalji angažman u Sekciji žena i Industrijskom sindikatu Srbije.

Pored predstavnica Sekcije žena ISS iz Subotice, Trstenika, Zrenjanina, Užica, Beograda i Zaječara, seminaru su prisustvovale i koleginice iz Nezavisnog sindikata metalaca Železare Smederevo i Nezavisnog sindikata Sloboda Čačak.


  


Pored stečenog znanja žene su razmenile kontakt podatke i informacije o problemima i dešavanjima u njihovim preduzećima i sindikalnim organizacijama, što je bio jedan od ciljeva ovog seminara. Učesnice seminara u prijatnoj atmosferi i druženju je zatekao i predsednik Industrijskog sindikata Srbije, Dragan Matić, koji je u pauzi priredio ručak.


  


Dobro organizovan seminar je pokrenuo Sekciju žena ISS na aktivizam a u planu je i novi seminar za septembar.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"