ARHIVA VESTI
     
 
U Beogradu otvoren 38. Međunarodni sajam prevencije i reagovanja u vanrednim situacijama i bezbednosti i zdravlja na radu. Pored 170 izlagača iz Srbije i inostranstva učesnici su i veliki srpski poslovni sistemi –Železara Smederevo i Industrijski sindikat Srbije.

112-EXPO




29.05.2012. Ovogodišnji Međunarodni  sajam prevencije i reagovanja u vanrednim situacijama i bezbednosti i zdravlja na radu predstavlja nastavak višegodišnje tradicije tako da su se izlagači i učesnici sastali po 38. put. Međunarodni sajam je otvorio potpredsednik Vlade Srbije, Ivica Dačić, poželevši da se sredstva prevencije i zaštite koriste sve višepa će i vanrednih situacija biti manje. Dačić je istakao da su brojne katastrofe koje su se desile u Srbiji  potvrdile neophodnost postojanja snažnih službi, kvalitetne i tehnološki napredne opreme a sve to bez hrabrih i dobro obučenih ljudi ne vredi.


  


Svoj štand je imala i Železara Smederevo  a o značaju bezbednosti i zdravlja radnika u Železari Smederevo govori prisustvo generalnog direktora Ivana Miloševića, direktora proizvodnje Jovice Bobića i direktora za ljudske resurse Vukojice Šćekića.

Predstavnici reprezentativnih sindikata Železare Smederevo su takođe bili na štandu kao i potpredsednik Nezavisnog sindikata metalaca Železare Smederevo, Jovan Stojković i predsednik Industrijskog sindikata Srbije, Dragan Matić.


  


Predsednik Matić je istakao da su postignuti rezultati u Železari po pitanju bezbednosti na ponos radnika i menadžmenta i da bezbednosne mere i procedure u Železari predstavljaju uzor za većinu kompanija u Srbiji.

 

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"