ARHIVA VESTI
     
 
U Novom Sadu održana završna radionica mladih predstavnika sindikata za EXIT 2012.g. Promocija sindikalizma među mladima cilj akcije. Pokrovitelj akcije Friedrih Ebert fondacija.

SINDIKAT NA EXIT-U 2012




   Činjenica da je festival EXIT postao prepoznatljiv brend Srbije opredelio je mlade predstavnike sindikata da uzmu učešće i okupljanje mladih na EXIT-u iskoriste za promociju sindikalizma među mladima i vrednostima koje sindikalizam nosi. Blizu 60 učesnika iz Danske, Nemačke, Slovenije, Hrvatske, Republike Srpske, Mađarske i Srbije (Samostalni sindikat metalaca Vojvodine i Industrijski sindikat Srbije)  dogovorilo je aktivnosti koje će sprovoditi u danima održavanja EXIT-a rasporedivši svoje sindikalne snage kroz različite aktivnosti.


  


   „Veseli zupčanici“ su izazvali najviše pažnje i simpatija učesnika radionice i kao takvi su izabrani za sindikalni logo. Ovaj logo će se pojavljivati na svim obeležjima koje će učesnici imati a takođe su dogovorene akcije i performansi (zid plača, zid želja, deljenje majca, fotografisanje sa „zupčanicima“). Za ovu priliku će biti pripremljeno nekoliko štandova na kojima će biti deljeni materijali sindikalnog sadržaja. Prisutni predstavnici nacionalnih sindikata su prhvatili određene obaveze vezane za organizaciju, pripremu materijala i medijsku  kampanju.


  


Vidimo se na EXIT-u.


 

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"