ARHIVA VESTI
     
 
Seminar u okviru međunarodnog sindikalnog projekta ICEM – IMF – IUF na temu „Treniranje
trenera - Upravljanje vremenom održan u Vrnjačkoj Banji. Metalci, naftaši i ugostitelji okupljeni
na jednom mestu.

UPRAVLJANJE VREMENOM




Beograd, 20.04.2012. Nastavljajući organizaicju seminara u okviru međunarodnog sindikalnog projekta srpski sindikati, Industrijski sindikat Srbije, Samostalni sindikat metalaca Srbije, Samostalni sindikat prehrane i turizma, Sindikat NIS-a, članice međunarodnih sindikalnih organizacija su zajedno pohađali seminar „Treniranje trenera - Upravljanje vremenom“.

Učesnike, kao i mnogo puta do sada je pozdravio i upoznao sa sadržinom seminara kolega Mato Lalić, koordinator projekta. Za naše sindikalne prilike ovo je nova tema te je učesnicima privukla izuzetnu pažnju i omogućila njihovo potpuno angažovanje u radu radionica. O iskustvu nemačkih sindikata govorila je Christa Nierste naglašavajući značaj i važnost planiranja i trošenja optimalne količine vremena i fokusiranja na sadržinu i rokove sprovođenja projekta. U planiranju vremena izuzetno je važno otkloniti vremenske stranputice i gubitke a to se omogućava izradom plana i njegovim poštovanjem. Srpskim sindikalcima je bila interesantna tema pojava stresa kao posledice vremenskih „škripaca“ a koje su posledice više spoljnih i unutrašnjih faktora.

Sve ovo je tretirano kroz formu radionica u kojima su učestvovali mladi članovi Industrijskog sindikata Srbije Slavoljub Đorđević Želvoz Smederevo, Ivan Stefanović ABS Minel Transformatori i Miloš Jamnik MIN Lokomotiva Niš. Sadržina seminara omogućava praktičnu primenu planiranje, posvećenost zadacima i sadržinama sindikalnih projekata.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"