ARHIVA VESTI
     
 
GRANSKI SINDIKAT METALACA "NEZAVISNOST"

FORMIRAN ODBOR ZAŠTITE NA RADU




Beograd, 27.02.2007.
Kada je bilo najpotrebnije, kada u našim preduzećima i gradilištima ginu, ili se pak povređuju zaposleni, GSM „Nezavisnost“ je formirao Odbor za bezbednost i zaštitu zdravlja na radu. Formiranje odbora je izvršeno u skladu sa odlukama Predsedništva i Glavnog odbora GSM „Nezavisnost“. Odbor je formiran na sednici 22.2.2007. godine u Beogradu, a čine ga Branimir Tomašević (Niš), potpredsednik GSM „Nezavisnost“, ujedno i predsednik Odbora, kao i članovi Odbora: Aleksandar Todić (Beograd), Nela Marković (Kragujevac), Zoran Krstić (Užice), Dragan Jankucić (Bor), Dragan Mučalov (Zrenjanin) i Svetislav Ranisavljević (Smederevo).

Osim samog konstituisanja, Odbor za bezbednost i zaštitu zdravlja na radu je usvojio Plan aktivnosti za 2007. godinu koji će biti predat Glavnom odboru na razmatranje i usvajanje na sednici 27.2.2007. godine. Razmatran je i sadržaj upitnika koji će biti distribuiran regionalnim poverenicima, a preko njih i širem članstvu.

Aktivnost odbora je tačno definisana Planom aktivnosti čijim ćemo praćenjem dati i ocenu rada novoformiranog odbora. Granski sindikat metalaca „Nezavisnost“ mnogo očekuje od rada ovog odbora i njegovom radu će posvetiti posebnu pažnju, naročito ako se ima u vidu da je 2007. godina "Godina bezbednosti i zaštite zdravlja na radu".

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"