ARHIVA VESTI
     
 
Industrijski sindikat ATB Sever Subotica okosnica rada i širenja sindikalnih struktura u Severnoj Bačkoj. Stabilno poslovanje ATB Sever-a omogućava pregovore oko nove cene rada. Subotica kao grad novih industrijskih postrojenja.

INDUSTRIJSKO JAČANJE SUBOTICE




     Prilikom radne posete predsedniku Industrijskog sindikata Srbije Draganu Matiću povereništvu u ATB Sever Subotica prezentovani su podaci koji sve građane Subotice treba da ohrabre a sadržani su u činjenici da Subotica ima značajan priliv investicija pre svega u industrijske kapacitete. Novi industrijski kapaciteti omogućuju novo zapošljavanje  a novo zapošljavnje jeste i šansa za jačanje sindikalnih struktura ISS-a. Predsednik IS ATB Severe Subotica Dragan Grozdanović je govorio o poslovnim i sindikalnim aktivnostima u ATB Sever-u stavljajući akcenat na pregovore oko nove cene rada i koja ukoliko budu uspešna trebaju bitno da poboljša primanja zaposlenih.

     IS ATB Sever u narednom periodu će zajedno sa ISS-om  napraviti akcioni program koji u osnovi ima stvaranje novih organizacija u Subotici i Severno bačkom regionu.

 

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"