ARHIVA VESTI
     
 
U Skopju održan seminar za mrežu Sekcija žena sindikata metalaca jugoistočne Evrope na temu komunikacijske veštine. Fondacija Fridrih Ebert podržala seminar za osnaživanje žene u sindikatu.

KOMUNIKACIJSKE VEŠTINE ZA SINDIKALKE




27.03.2012. U okviru aktivnosti za formiranje i aktiviranje mreže Sekcija žena sindikata metalaca iz jugoistočne Evrope, uz podršku Fondacije Friedrich Ebert i katalonske opštine Terrasa, 26 i 27 marta organizovan je seminar za predstavnice Sekcija žena na temu Komunikacione veštine. Na seminaru je učestvovala 21 polaznica i to iz: Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Kosova, Slovenije, Bugarske, Makedonije i Srbije, a predavači u bili Daniela Blaževska i Dejan Lilić. Učesnice seminara je kao predstavnik domaćina pozdravila Mare Ančeva generalni sekretar Sindikata industrije, energetike i rudarstva Makedonije.



Trema, dikcija, govor tela, pripreme govora, aktivno slušanje, liderstvo bile su neke od tema koje su obrađene na seminaru. Učesnice su na seminaru kroz prezentacije na određene teme primenile naučene principe. Cilj seminara, Komunikacijske veštine je osnaživanje žena za aktivniji rad u sindikatima metalaca Jugoistočne Evrope.



Ispred Industrijskog sindikata Srbije(ISS) na seminaru su učestvovale Zorica Markov iz IS DAD Draxlmaier iz Zrenjanina i Svetlana Čulina predsedica Sekcije žena ISS.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"