ARHIVA VESTI
     
 
Razgovori rukovodstva Nezavisnog sindikata Sloboda Čačak (NS Sloboda Čačak) i Industrijskog sindikata Srbije (ISS). Proširiti postojeću sindikalnu saradnju. Odbrambena industrija kao okosnica opstanka i razvoja industrije Srbije.

PROŠIRITI SINDIKALNU SARADNJU




02.03.2012. Sastanak rukovodstva ISS i NS Sloboda Čačak koji su obavljeni u kompaniji potvrdio je da sindikati proširuju mogućnosti za saradnju a NS Sloboda Čačak je posebno zainteresovan za zajedničke nastupe sa sindikatima koji imaju sindikalna povereništva u preduzećima odbrambene – namenske industrije. ISS i NS Sloboda Čačak pozvaće i druge zainteresovane sindikate kako bi ojačali zajednički nastup i komunikaciju sa Ministarstvom odbrane kao ministarstvom zaduženim za preduzeća odbrambene – namenske industrije.



Predsednik NS Sloboda Čačak Dojčilo Minić je istakao potrebu da svome mladom sindikalnom članstvu omogući sticanje sindikalnih znanja i veština a što se i odvijalo u dosadašnjoj saradnji Nezavisnog sindikata Sloboda Čačak i ISS. Svi programi, seminari i tribine koje ISS organizuje u toku 2012 godine predviđaju i učešće predstavnika NS Sloboda Čačak. Predsednik ISS Dragan Matić je posebno istakao značaj opstanka i razvoja namenske industrije u kojoj je koncentrisan značajan tehnološki i stručan razvojni potencijal neophodan procesu reindustrijalizacije koji je u procesu realizacije.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"