ARHIVA VESTI
     
 
Održana X sednica Predsedništva Industrijskog sindikata Srbije(ISS), Usvojen Završni račun i Plan rada i aktivnosti za 2012. godinu. Kongres ISS 20. oktobra u Beogradu.

KONGRESNA GODINA INDUSTRIJSKOG SINDIKATA SRBIJE




01.03.2012. X sednica Predsedništva ISS rezultirala je usvajanjem Izveštaja o radu ISS za prva dva meseca 2012. godine i usvajanjem Završnog računa za 2011. godinu koji je razmatran od strane Nadzornog odbora ISS i potvrđen od strane Predsedništva. Predsedništvo je takođe razmatralo deo Izveštaja o radu koji je vezan za razgovore koje je ISS imao sa drugim sindikatima od kojih pojedini iskazuju stav da njihovi sindikati treba da budu deo političke priče i političkih izbora. Članovi predsedništva ISS su potvrdili raniji stav ISS po ovom pitanju a on je okrenut želji da ISS sarađuje sa sindikatima bez želje da bude ili podrži bilo kakvu partiju ili političku koaliciju pojedinačno.



Sindikalnom saradnjom može se mnogo više postići nego uključenjem u borbu za političku vlast. Usvajanjem Plana aktivnosti za 2012. godinu potvrđeno je da će se Kongres ISS održati 20. oktobra 2012. godine a to i je datum osnivanja ISS.



Predsednik Ujedinjenih sindikata Srbije(USS), Azir Hadžifejzović, je Predsedništvu IS dostavio Informaciju o postignutim rezultatima po pitanju razvoja i jačanja USS. Predsedništvo je donelo odluku da se sednica Glavnog odbora ISS održi 14.03.2012.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"