ARHIVA VESTI
     
 
2012 godina kao godina sindikalne solidarnosti i zajedništva

Novogodišnja čestitka Industrijskog Sindikata Srbije





Industrijski sindikat Srbije je tešku i pretešku 2011.godini  proveo sa svojim članstvom verujući i gradeći  sindikalnu i radničku solidarnost. Industrijski sindikat Srbije čini sve što je u njegovoj moći da sunovrat srpskog društva, ekonomije i morala zaustavi i otpočne period oporavka i sveoukupnog društvenog razvoja. Mi sami ne možemo ispuniti sva očekivanja građana i naših članova ali možemo pružiti ruku drugim sindikatima što i činimo uvereni da je 2012.godina mora biti godina sindikalne saradnje i zajedništva. Naša odgovornost je proporcionalna našem vremenu postojanja i snage kojom raspolažemo.

Iskreno i otvoreno želimo dobrobit svakoj porodici i pojedincu u 2012.godini i pozivamo ih da zajedno tu dobrobit gradimo i stvaramo. Građani Srbije zaslužuju bolji život i budućnost od ovoga što sada imamo ali to zahteva dodatni napor i borbu većine nas kako bi se to ostvarilo.

Svim našim članovima, članovima drugih sindikata i građanima Srbije, Industrijski sindikat Srbije želi blagorodnu i prosperitetnu 2012.godinu.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"