ARHIVA VESTI
     
 
Odbor Industrijskog sindikata MIN Lokomotiva AD u restruktuiranju ugostio rukovodstvo Industrijskog sindikata Srbije (ISS). Razgovor sa generalnim direktorom MIN Lokomotiva AD Slavkom Raičevićem doprineo je jasnijem sagledavanju situacije u preduzeću.

MIN LOKOMOTIVA NA PUTU OPORAVKA




14.12.2011. U sklopu posete Regionu Južna Srbija, rukovodstvo ISS je obišlo i povereništvo IS MIN Lokomotiva AD. Ovo je povereništvo od skoro u sastavu ISS i susreće se sa mnogobrojnim problemima.



Odbor je istakao da postoji određena nedoslednost u sprovođenju Kolektivnog ugovora i da je neophodno da se te nepravilnosti otklone. Ova poseta je iskorišćena i za susret sa generalnim direktorom MIN Lokomotiva AD Slavkom Raičevićem koji je istakao važnu ulogu sindikata u dobijanju posla remonta deset lokomotiva od Železnica Srbije.

Ovaj posao omogućio je da zaposleni u Lokomotivi rade u 2012. godini a da kao rezultat toga dođe do povećanja zarada. Sve ukazuje da partnerstvo između sindikata i rukovodstva preduzeća predstavlja osnov budućnosti MIN Lokomotive AD.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"