ARHIVA VESTI
     
 
Prva regionalna kancelarija Industrijskog sindikata Srbije (ISS) otvorena u Subotici. Kancelarija u funkciji boljeg servisiranja članstva i širenja ISS.

REGIONALNA KANCELARIJA ISS U SUBOTICI




13.12.2011. Potreba ISS da se približi svom članstvu i pruži kvalitetniji sindikalni servis rezultirala je otvaranjem Prve regionalne kancelarije ISS u Subotici. Kancelarija se nalazi u zgradi opštine Subotica a najveći doprinos njenom otvaranju dali su Dragan Grozdanović, regionalni poverenik ISS i Svetlana Čulina predsednica Sekcije žena ISS.



Otvaranju kancelarije prisustvovao je pored članova ISS i predsednik ISS Dragan Matić, predsednik Ujedinjenih sindikata Srbije, Azir Hadžifejzović, predstavnici Samostalnog sindikata Grada Subotice, predsednik Milan Popović i potpredsednik Huđi Ištvan, predsednik Udruženja Amputiranih i rođenih sa Malformacijama Stipan Ćakić i predstavnici lokalnih medija.



Otvaranje regionalne kancelarije predstavlja značajan iskorak u razvoju ISS i omogućiće prisustvo ISS u značajnijem broju preduzeća u Subotici i izvan nje. ISS planira da do kraja godine otvori kancelarije u Boru i Jagodini.


 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"