ARHIVA VESTI
     
 
U Subotici obeležen 9 decembar, Međunarodni dan borbe protiv korupcije. Članovi Industrijskog sindikata Srbije (ISS) dosledni u sprečavanju korupcije.

KORUPCIJA NIJE NAŠA BUDUĆNOST!




Obeležavanjem 9. decembra Međunarodnog dana borbe protiv korupcije Industrijski sindikat Srbije daje svoj doprinos da borba protiv korupcije ne ostane na raznim pričama onih organizacija koje su zbog toga nastale i koje je formirala Vlada Republike Srbije. ISS u potpunosti podržava slogan na jednom bilbordu „Korupcija ne sme da odredi našu budućnost“ a ta budućnost zavisi od onoga što ćemo uraditi u sadašnjosti.



Stotine lifleta na temu korupcije i antikorupcije je podeljeno građanima Subotice a izuzetno interesovanje je pokazano za anketu koju su građani popunjavali iznoseći svoj sud i iskustvo o prisutnosti korupcije u Srbiji.



Zahvaljujući aktivistima ISS, Draganu Grozdanoviću, regionalnom povereniku ISS i Svetlani Čulini, predsednici Sekcije žena ISS koji su organizatori ove akcije prepoznatljivost ISS povećana i za očekivati je dobijanje novog članstva.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"