ARHIVA VESTI
     
 
Industrijski sindikat Srbije (ISS) u Zrenjaninu obeležio 9. Decembar Međunarodni dan borbe protiv korupcije. Građani potvrdili da je korupcija deo naše svakodnevice.

ZA SRBIJU BEZ KORUPCIJE




12.12.2011. Industrijski sindikat Srbije kao član Globalnog dogovora Ujedinjenih nacija i kao aktivan član Odbora za borbu protiv korupcije obeležio je 9. Decembar Međunarodni dan borbe protiv korupcije akcijom u centru Zrenjanina.



Sindikalni aktivisti Industrijskog sindikata iz DAD Draxlmaier uz prisustvo predsednika ISS Dragana Matića i predsednika Ujedinjenih sindikata Srbije Azira Hadžifejzovića su građanima Zrenjanina delili liflete čija sadržina govori o korupciji i borbi protiv korupcije a građani su popunjavali i anketu u kojoj su se izjašnjavali o stavu i iskustvima kada je u pitanju korupcija.



Ova aktivnost je naišla na podršku građana a bila je interesantna i za deo lokalnih medija. Rezultati ankete će biti naknadno objavljeni i objedinjeni sa anketama iz Beograda i Subotice u kojima je ISS takođe obeležio 9. decembar Muđunarodni dan borbe protiv korupcije.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"