ARHIVA VESTI
     
 
Održana II sednica Predsedništva Sekcije žena Industrijskog sindikata Srbije (ISS). Nastavak aktivnosti na umrežavanju i aktiviranju žena u ISS.

PREDSEDNIŠTVO I SEMINAR




U Vrnjačkoj Banji 01.12.2011 godine je nakon seminara o međusindikalnoj saradnji održana II sednica Predsedništva Sekcije žena Industrijskog sindikata Srbije. Sednici su prisustvovale predsednica Sekcije žena ISS Svetlana Čulina, potpredsednica ISS Gordana Aleksić, potpredsednica Sekcije žena ISS Olgica Ristić, potpredsednica Sekcije žena ISS Vesna Ranisavljević i sekretarka Sekcije žena ISS Sandra Milovanović.



Početak sednice je obeležio Izveštaj o radu za poslednje tromesečje. Zatim su razmatrana pitanja oko daljnjeg rada Sekcije žena te se za glavni cilj postavio izbor regionalnih koordinatorki kako bi se predsedništvo upotpunilo i krenulo sa ozbiljnijim radom. Prisutne su se dogovorile da do 23. decembra dostave svoje predloge za Plan rada u 2012 -toj godini. Na sednici je podeljen i promotivni materijal kako bi i Sekcija žena ISS učestvovala u kampanji „ 16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama“ te isti podelile svojim članicama po preduzećima.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"