ARHIVA VESTI
     
 
Deveta redovna sednica Glavnog odbora Industrijskog sindikata Srbije održana u Koncernu Petar Drapšin Mladenovac. Usvojen Izveštaj o radu i dogovoreno otvaranje regionalnih kancelarija ISS.

INDUSTRIJSKI SINDIKAT SRBIJE OTVARA REGIONALNE KANCELARIJE




Želja da se aktivnosti Industrijskog sindikata Srbije prošire i da se sednice organa ne održavaju samo u Beogradu potvrđuje i IX redovna sednica Glavnog odbora ISS održana u Koncernu „Petar Drapšin“ Mladenovac. Koleginice i kolege iz IS „Petar Drapšin“ Mladenovac pokazali su se kao dobri organizatori i srdačni domaćini.

Izveštaj o ukupnom radu ISS za proteklih sto dana podneo je predsednik Glavnog odbora ISS Dragan Matić ukazujući da pozicije ISS-a jačaju kako na međunarodnom tako i na domaćem planu. Sekcija žena je započela sa svojim organizovanim radom a najviše aktivnosti i najveću pažnju imaju naši mladi članovi koji ne samo da uče već i aktivno učestvuju u akcijama ISS-a.



Glavni odbor je podržao sve aktivnosti vezane za projekat „Inicijative metalskih sidnikata za održivu industrijsku politiku Srbije“ koju je neophodno proširiti sa drugim industrijskim sindikatima. Tu se pre svega misli na industrijske sindikata iz Saveza samostalnih sindikata Srbije.



Naši regionalni predstavnici iz Bora, Jagodine i Subotice informisali su Glavni odbor o završnim aktivnostima otvaranja regionalnih akncelarija ISS.

Glavni odbor je dobio informacije o najznačajnijim aktivnostima i obavezama koje ISS ima do kraja 2011.godine.Za očekivati je da će uskoro otpočeti sa radom organizovana pravna i advokatska zaštita za članove Industrijskog sindikata Srbije i Ujedinjenih sindikata Srbije.

 

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"