ARHIVA VESTI
     
 
Održana Izborna skupština Industrijskog sindikata RS Partners PES Surdulica. Članovi sindikalnog Odbora pohađali Seminar o organizovanju sindikata u preduzeću.

IZBORI I SEMINAR U RS PARTNERS PES SURDULICA




Održavanjem Skupštine IS RS Partners PES Surdulica,  izborom rukovodstva i organa sindikata otpočinje sa radom jedno od najmlađih povereništava Industrijskog sindikata Srbije. Više od šesdeset članova Industrijskog sindikata na održanoj Skupštini izabralo je Časlava Stojiljkovića za predsednika a konstituisani su i drugi organi sindikata.



Prisustvo Industrijskog sindikata u RS Partners PES Surdulica omogućava da se prava zaposlenih poštuju u dogovoru sa poslodavcem po utvrđenoj reprezentativnosti otpočeće kolektivni pregovori. Industrijski sindikat Srbije čini sve što je u njegovoj moći kako bi se RS Partners-u omnogućilo normalan rad i funcionisanje.



Skupštini sindikata prisustvovao je i sekretar ISS Nebojša Savić i Mileta Gujaničić, predsednik Nezavisnog sindikata metalaca US Steel. Nebojša i Mileta su članovima Odbora održali i Seminar o organizovanju i radu sindikata u preduzeću.

 

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"