Industrijski sindikat Srbije potpisao Deklaraciju o borbi protiv korupcije Globalnog dogovora UN za Srbiju.

DEKLARACIJA O BORBI PROTIV KORUPCIJE

12.09.2011. Potpisivanje Deklaracije o borbi protiv korupcije Globalnog dogovora UN za Srbiju od strane Industrijskog sindikata Srbije predstavlja potvrdu zalaganja ISS da doprinese da borba protiv korupcije u Srbiji počne da daje i konkretne rezultate. ISS osuđuje svaki oblik korupcije i u okviru svojih mogućniosti podržavaće sve aktivnosti Globalnog dogovora UN u Srbiji a suzbijanje korupcije staviti kao jedan od svojih primarnih ciljeva.

ISS je aktivan član Radne grupe za borbu protiv korupcije Globalnog dogovora UN za Srbiju. Deklaraciju o borbi protiv korupcije Globalnog dogovora UN za Srbiju u prostorijama Sekretarijata ispred Industrijskog sindikata Srbije potpisao je predsednik ISS Dragan Matić uz prisustvo Ane Tomas, rukovodioca Sekretarijata Globalnog dogovora i Jovana Stojkovića, predstavnika Industrijskog sindikata Srbije u Radnoj grupi za borbu protiv korupcije Globalnog dogovora UN za Srbiju.