ARHIVA VESTI
     
 
Potpisan Aneks Kolektivnog ugovora o povećanju cene rada u DAD Draxlmaier Automotive d.o.o. Zrenjanin.

NOVA CENA RADA U DAD DRAXLMAIER




26.07.2011.
Posle dužih pregovora poslovodstvo i Industrijski sindikat DAD Draxlmaier Automotive d.o.o. Zrenjanin potpisali su Aneks kojim je cena rada za period jun, jul, avgust, utvrđena u iznosu od 104 dinara.
Industrijski sindikat DAD Draxlmaier je insistirao, što je poslodavac i prihvatio, da zbog neobezbeđenosti narudžbina, 300 zaposlenih ne budu upućeni na plaćeno odsustvo. Pregovori, ne samo oko cene rada, između Industrijskog sindikata DAD Draxlmaier i poslodavca postali su redovna praksa. Međusobno uvažavanje dveju strana doprinelo je da se problemi brže i efikasnije rešavaju, a kolektivni ugovor i preuzete obaveze poštuju. Naravno sindikat ne može biti u potpunosti zadovoljan postignutom cenom rada i zato je Aneks potpisan sa rokom važenja od tri meseca, ali spremnošću i otvorenošću da se argumentovano, o politici plata razgovara i nalaze rešenja, možemo biti zadovoljni. Ne treba zaboraviti da se na čelu Industrijskog sindikata DAD Draxlmaier nalaze mladi ljudi za koje ovi pregovori i dogovori predstavljaju „vatreno krštenje“ i koji preuzimaju ogromnu odgovornost kao predstavnici zaposlenih.
Potpisivanje Aneksa o povećanju cene rada predstavlja kontinuitet u dogovaranju ukupne politike zarada u DAD Draxlamaier Automotive d.o.o. Zrenjanin.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"