ARHIVA VESTI
     
 
Industrijski sindikat Srbije (ISS) održao VIII redovnu sednicu Glavnog odbora. Konstitisano Predsedništvo ISS, registrovano novih jedanaest odbora ISS i podnet izveštaj o radu.

UZLAZNA LINIJA INDUSTRIJSKOG SINDIKATA SRBIJE




28.06.2011. Članovi Glavnog odbora ISS na VIII redovnoj sednici Glavnog odbora ISS usvojili su Izveštaj o radu ISS između dve sednice Glavnog odbora koji je podneo predsednik Dragan Matić istakavši da je ISS u periodu od marta do juna 2011.godine registrovao jedanest novih povereništava i da je to značajan napredak koji je ostvaren zajedničkim naporom sindikalne centarle i regionalnih struktura. Značajan uspeh ISS je postigao u javnim nastupima i broju seminara koji su organizovani u prethodnom periodu.



Glavni odbor je verifikovao nove članove Predsedništva ISS: Dragana Grozdanovića, Sašu Koroliju, Nebojšu Savića, Zorana Tomanovića, Rudolfa Navijalića i Svetlanu Čulinu kao predsednicu Sekcije žena ISS.



Glavni odbor je obavezao Predsedništvo ISS da se obrati izvršnoj vlasti sa zahtevom da se kampanja blokiranja računa i naplata potraživanja u preduzećima u restrukturiranju zaustavi a da se za bivše i sadašnje zaposlene iznađe rešenje i obezbedi pravilna nadoknada bez da se preduzeća blokiraju a proces proizvodnje zaustavi.


 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"