ARHIVA VESTI
     
 
Fondacija Friedrich Ebert (FES) obeležila 15 godina rada u Srbiji

POSVEĆENI SOCIJALDEMOKRATIJI




Beograd, 07.06.2011 Povodom obeležavanja 15 godina rada u Srbiji Fondacija Friedrich Ebert zajedno sa Centrom modernih veština organizuje Regionalnu konferenciju „Političko obrazovanje u demokratskoj tranziciji – izazovi i rezultati“. Konferencija je započela svečanim prijemom i proslavom u Hotelu Zira kojoj su prisustvovali ambasador Nemačke u Srbije, predstavnik FES-a iz Berlina, predstavnici nevladinih organizacija i sindikata. Konferenciji je otvorio Michael Ehrke, direktor beogradske kancelarije Fondacije Friedrich Ebert.



Otvaranju Konferencije prisustvovao je predsednik Republike Srbije Boris Tadić, koji je naglasio da je Fondacija Friedrich Ebert bila jedan od pokretača demokratskih i socijalnih procesa u Srbiji i srpsko-nemačke veze, koje su učvratsili Zoran Đinđić i Dragoljub Mićunović, i koje će se kako je uveren razvijati i u budućnosti.



Prijemu povodom obeležavanja 15 godina rada FES-a u Strbiji prisustvovali su i predstavnici Industrijskog sindikata Srbije koji sa Fondacijom uspešno sarađuje na raznim projektima, naročito po pitanju obrazovanja mladih aktivista.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"