ARHIVA VESTI
     
 
Mladi Industrijskog sindikata Srbije i Sindikata metalaca Srbije učesnici seminara o ekonomskom obrazovanju. Znanjem i razumevanjem ostvariti sindikalne ciljeve.

EKONOMSKO OBRAZOVANJE ZA SINDIKALCE




23.05.2011. Mladi Industrijskog sindikata Srbije i Sindikata metalaca Srbije su uz podršku Fridrih Ebert fondacije na Zlatiboru imali priliku da steknu znanja iz oblasti tržišne ekonomije, privatizacije javnog sektora, uloge države u kreiranju privrednog sistema, tržišnih ekonomija, funkcionisanje državnog budžeta kao instrumenta privrednog sistema i funkcije budžetskog rashoda i prihoda.



Ovaj seminar koji je okupio mlade sindikalce omogućio je da predstavnici sindikata bolje sagledavaju ekonomska događanja i razumeju ulogu sindikata u zamršenom sistemu različitih ekonomskih, političkih i socijalnih faktora.



Predavač na seminaru je bio dr Miroslav Pušonja, uz čiju su stručnost i pomoć učesnici seminara „razotkrili“ pojedina ekonomska događanja, njihovo funkcionisanje i posledice. Učesnici seminara su istakli neophodnost i nastavak ekonomskog obrazovanja.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"